Мария Габриел никога не е говорила за върховенството на закона и

...
Мария Габриел никога не е говорила за върховенството на закона и
Коментари Харесай

Експерти: Прагът на търпимост към главния прокурор беше преминат

„ Мария Габриел в никакъв случай не е говорила за върховенството на закона и справедливост в битието ѝ на еврокомисар и по тази причина всички сме сюрпризирани от направените поръчки. Много други еврокомисари и български евродепутати са говорили по тематиката, само че тя в никакъв случай не се е занимавала с това, макар мощния си глас като еврокомисар. Вероятно тя самата ще каже, за какво е стигнало до извода, че би трябвало да се сменя Иван Гешев “, сподели Зинаида Златанова.

 

Нейното безпокойство е, че се прибягва до промяна на индивида, с цел да се възпроизведе избран модел.

 

„ Прагът на толерантност беше преминат. Освен това не зная до каква степен въпросът за варненската дупка няма отношение по случая. Като че ли много хора не си спомнят за този случай, само че ми се коства, че тъкмо последните дни чух за някаква обновена инспекция на прокуратурата “, разяснява тематиката и Емануил Йорданов.

 

Според него има заплаха да се резервира модела, само че „ има и една друга заплаха, която не трябва да се подценява – дали в случай че бъде отхвърлен Гешев, няма да бъде назначен Гешев-2 “. Той добави, че има доста претенденти за „ Гешев-2 “.

 

„ Бих коментирал дwмите на президента Румен Радев за закъснялата реакция. Той беше правилен и прецизен, само че с взор обратно в предишното. Поглед и оценка на изпуснатото – трите години. Това го заем. Всъщност, в случай че би трябвало да кажем по кое време беше артикулирана на пръв път тази тематика, ще би трябвало да се върнем към мандата на Татарчев. Той сподели, че над него е единствено бог “, съобщи и Явор Нотев.

 

Той обърна внимание върху това, че още тогава е трябвало да се промени метода, по който дава отговор и се регистрира основния прокурор. Според него огромният въпрос е за какво това се прави в този момент.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР